Telefonen har ringt

Publicerad 2009-04-16 16:05:28 i Allmänt,

Idag fick ja två ofrivilliga samtal!! Inget av dem var bra..

Det ena var från polisen, suck. Fick åka dit på förhör idag.. men nu är allt nerlagt vilket jag tycker är jäkligt skönt, bara drar upp massa andra minnen!

Blev en frippa runda med marre idag faktiskt.. lill marre =P det var trevligt, förlorade med minsta möjliga marginal men men gjorde en riktigt dålig runda!

I helgen har jag ingen BIL depp!! Mamma o Julia ska till Rätö utanför västervik och då måste de självklart ha min lilla söta bil!

Annars har ja på något sätt lyckats få en tjej att bli kär i mej.. hehe trevligt ju även om det är Julias bästa kompis höhö.. Nääe nu ska jag nog dra en runda, fint väder idag ju.

//Robin

mina öron blöder!

Publicerad 2009-04-15 21:14:31 i Allmänt,

Mina öron har lyssnat sönder på en enda låt idag.. av bara en slump egentligen! VILKEN LÅT!!

Kört massa frippa idag.. leder med 3-1 i matcher över emil.. mycket mer än så har inte hänt idag faktiskt. Varit pepp på att hitta på något men inte blivit av typ.. så imorn kanske man gör något som e vettigt.. men blir nog en frippa runda.. kanske här eller vid Hjortberget.. verkar intressant faktiskt.

Har lite allmän ångest också.. livet e konstigt!


Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

Vad vore jag
utan dina andetag


//Robin

en sväng me källmans båt

Publicerad 2009-04-14 20:33:07 i Allmänt,

jaa det kommer det bli i sommar kan jag ju lova.. om den nu kommer hålla =P

Idag har jag inte alls gjort mycket. tagit det jävligt lugtn faktiskt, umgåtts med Julia endel.

Jag var däremot med i tidningen idag.. en lite notis blev det allt haha, pinsamt! Sedan fick ja inget tele-samtal heller vilket var positivt!

Körkortet har ja fått idag, vilken lycka!!! äntligen har man ett körkort igen, tyvärr e d någon nyare design på detta, svin fult!! hål typ mitt i och bilden ser konstig ut för att d sitter något märke vid hakan.. nej d va lite trist, men vafan.. har ju inte blondt hår iallafall =)

Sedan blev det en sväng med källemannens båt.. fy så gutt d va. lite små kyligt men vi drömmde oss bort om hur mycket vi kommer använda den och vilka skåp drickan kunde ligga i.. det var typ d viktigaste! =)

Ätit thai kyckling idag.. mumms!! bland d goaste ja ätit, oförskämt gott!!

Nu väntar ja bara på att Andra Avenyn ska börja =)

//Robin

Påskafton + lite till

Publicerad 2009-04-13 13:10:30 i Allmänt,

I lördags på påskafton blev det att dra ut. Gått ut några helger i rad nu känns det som, om man inte räknar med gbg och jkpg trippen. =)

Dagen började med att ja sov riktigt länge... inte så konstigt då jag och Källman var ute på äventyr kvällen innan. Men iallafall första ölen knäcktes runt två, lagom innan maten precis. Sen blev det påskmiddag med familjen och jag åt mest mat precis som vanligt men men långt kvar till sommarn^^

Efter maten blev det ut i solen för att leta ägg,, ännu en gång kom jag INTE sist!!

Sen blev det till att shota för hela slanten.. hotshot och någon jordgubbslikör som mamma hade.. När Malin o mormor åkt hem till sej så drog ja på mej solbrillorna och började min färd hem till källman.. tyvärr var min påse typ mega full och tung så fick åka bil sista biten.

Väl hemma hos källman började började festen och vi åkte till Norrby, där var vi inte länge och jag knackade nog på hos 15personer för att fråga efter en Nokia-laddare åt min källeman =)..
Sen helt plötsligt var vi ute i skogen, hemma hos Linda, där blev det singstar och jag fatade inte hur man skulle göra, va tvungen o skaka på micken o massa sånt konstigt.. jävla xbox360 =P

Ut på krogen och där träffa man annat folk, kvällen slutade dock inte så mega bra men men det är inte alla kvällar som gör det!


Igår va ja mest bakfull, satt hemma och kolla på den sämsta filmen jag någonsin sett, ändå va den bra?.. nää den sög men det va så himla härligt att sitta o glo på en svin dålig film när man var bakis o inte brydde sig så mkt.. På natten sen blev det ännu ett äventyr, trevligt men kallt och jag var trött.. Källman frös dock mest hahaha

Nej nu orkar ja inte mer^^

//Robin

Bloggen tillbaka

Publicerad 2009-04-10 15:10:51 i Allmänt,

Efter en hel del strul och konstigheter är nu bloggen tillbaka. på samma namn som den förra dessutom.

Snart är det påsk och allt vad det innebär, är inte så jätte pepp på påsken bara. men men blir party imorgon iallafall men hos vem vet jag inte.

Igår var sista dagen på Kristinebergsskolan på ett bra tag troligtvis, kanske inte ens att ja kommer dit innan sommarn men men jobb är jobb och hoppas att det blir bra på valhalla.. Annars har jag trivts riktigt bra på k-berg och igår kändes det lite vemodigt faktiskt.

Hv torska guldet häromdagen, tack vare en viss Andersson men också att FBK är ett bra lag

Ska försöka uppdatera den här bloggen bättre!
Men får räcka tillsvidare

//Robin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela